Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Brantevik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Brantevik

Brantevik är en charmig och vacker by belägen längs den skånska östkusten. Med sina pittoreska hus, småbåtshamn och vackra utsikt över Östersjön lockar Brantevik besökare som söker avkoppling i en rogivande miljö. Trots sitt lilla invånarantal bjuder byn på storslagna naturupplevelser och är en del av det rika kulturarvet på Österlen. Att bo i Brantevik betyder att man får en småstadskänsla med närheten till havet och naturen, men även möjligheten att enkelt få hemleverans av matvaror – inklusive färdiga matkassar.

Välkommen till Matkassarna.se

Matkassarna.se kan du snabbt och enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov, och som dessutom kan levereras direkt till din dörr i Brantevik. Vi jämför olika leverantörer för att ge dig en överblick över vad de erbjuder. Du kan se deras betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de har. Med vår hjälp är det enkelt att välja rätt matkasse som matchar dina preferenser och matvanor.

Att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska täcka.
  • Er budget – det finns olika prisklasser beroende på vilken typ av matkasse du väljer.
  • Företagets betyg på Trustpilot kan ge en indikation på kundnöjdhet.
  • Antalet recept som ingår varje vecka och hur de passar dina matlagningsvanor.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. Besök oss på Matkassarna.se och ta ett steg närmare enklare och godare middagar i Brantevik!