Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brantevik

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brantevik

Brantevik är en charmig och vacker by belägen längs den skånska östkusten. Med sina pittoreska hus, småbåtshamn och vackra utsikt över Östersjön lockar Brantevik besökare som söker avkoppling i en rogivande miljö. Trots sitt lilla invånarantal bjuder byn på storslagna naturupplevelser och är en del av det rika kulturarvet på Österlen. Att bo i Brantevik betyder att man får en småstadskänsla med närheten till havet och naturen, men även möjligheten att enkelt få hemleverans av matvaror – inklusive färdiga matkassar.

Välkommen till Matkassarna.se

Matkassarna.se kan du snabbt och enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov, och som dessutom kan levereras direkt till din dörr i Brantevik. Vi jämför olika leverantörer för att ge dig en överblick över vad de erbjuder. Du kan se deras betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de har. Med vår hjälp är det enkelt att välja rätt matkasse som matchar dina preferenser och matvanor.

Att tänka på innan du beställer

 • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
 • Hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska täcka.
 • Er budget – det finns olika prisklasser beroende på vilken typ av matkasse du väljer.
 • Företagets betyg på Trustpilot kan ge en indikation på kundnöjdhet.
 • Antalet recept som ingår varje vecka och hur de passar dina matlagningsvanor.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. Besök oss på Matkassarna.se och ta ett steg närmare enklare och godare middagar i Brantevik!