Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Brantevik

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Brantevik

Brantevik är en charmig och vacker by belägen längs den skånska östkusten. Med sina pittoreska hus, småbåtshamn och vackra utsikt över Östersjön lockar Brantevik besökare som söker avkoppling i en rogivande miljö. Trots sitt lilla invånarantal bjuder byn på storslagna naturupplevelser och är en del av det rika kulturarvet på Österlen. Att bo i Brantevik betyder att man får en småstadskänsla med närheten till havet och naturen, men även möjligheten att enkelt få hemleverans av matvaror – inklusive färdiga matkassar.

Välkommen till Matkassarna.se

Matkassarna.se kan du snabbt och enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov, och som dessutom kan levereras direkt till din dörr i Brantevik. Vi jämför olika leverantörer för att ge dig en överblick över vad de erbjuder. Du kan se deras betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de har. Med vår hjälp är det enkelt att välja rätt matkasse som matchar dina preferenser och matvanor.

Att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska täcka.
  • Er budget – det finns olika prisklasser beroende på vilken typ av matkasse du väljer.
  • Företagets betyg på Trustpilot kan ge en indikation på kundnöjdhet.
  • Antalet recept som ingår varje vecka och hur de passar dina matlagningsvanor.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. Besök oss på Matkassarna.se och ta ett steg närmare enklare och godare middagar i Brantevik!