Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Brastad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Brastad

Brastad är en liten, charmig ort belägen på den vackra västkusten i Sverige, nära natursköna platser som Nordens Ark och den berömda fjällen i Bohuslän. Det är en plats där gemenskapen är stark och närheten till naturen gör att man ofta väljer att leva lite grönare. I Brastad kan invånare nu även njuta av bekvämligheten med hemleverans av matkassar, vilket gör det enklare att planera veckans måltider samtidigt som man stöder en hållbar livsstil.

hitta din matkasse i Brastad

Här på matkassarna.se, jobbar vi för att du ska kunna jämföra olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till din dörr. Om du bor i Brastad och är ute efter enkelheten i att få din veckohandling hemlevererad, kan du enkelt använda vår webbplats för att hitta det bästa alternativet för dig. Vi erbjuder en tydlig överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransdagar, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som finns tillgängliga, allt från vegetariskt till familjeorienterat och ekologiskt.

Att tänka på innan beställning

  • Antalet personer i hushållet – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar – Beslut hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget – Se över din matbudget och välj ett alternativ som passar.
  • Betyg – Ta en titt på leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om kvalitet och service.
  • Recept och variation – Kontrollera antalet recept och mångfalden i matkassarna för att säkerställa variation i din kost.

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt utan det kan också inspirera till nya matupplevelser och hjälpa till att minska matsvinn. Ta dig tid att utforska våra listor och hitta den matkasse som passar just din livsstil och smak. Välkommen att utforska dina alternativ här på matkassarna.se!