Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Brastad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Brastad

Brastad är en liten, charmig ort belägen på den vackra västkusten i Sverige, nära natursköna platser som Nordens Ark och den berömda fjällen i Bohuslän. Det är en plats där gemenskapen är stark och närheten till naturen gör att man ofta väljer att leva lite grönare. I Brastad kan invånare nu även njuta av bekvämligheten med hemleverans av matkassar, vilket gör det enklare att planera veckans måltider samtidigt som man stöder en hållbar livsstil.

hitta din matkasse i Brastad

Här på matkassarna.se, jobbar vi för att du ska kunna jämföra olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till din dörr. Om du bor i Brastad och är ute efter enkelheten i att få din veckohandling hemlevererad, kan du enkelt använda vår webbplats för att hitta det bästa alternativet för dig. Vi erbjuder en tydlig överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransdagar, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som finns tillgängliga, allt från vegetariskt till familjeorienterat och ekologiskt.

Att tänka på innan beställning

  • Antalet personer i hushållet – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar – Beslut hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget – Se över din matbudget och välj ett alternativ som passar.
  • Betyg – Ta en titt på leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om kvalitet och service.
  • Recept och variation – Kontrollera antalet recept och mångfalden i matkassarna för att säkerställa variation i din kost.

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt utan det kan också inspirera till nya matupplevelser och hjälpa till att minska matsvinn. Ta dig tid att utforska våra listor och hitta den matkasse som passar just din livsstil och smak. Välkommen att utforska dina alternativ här på matkassarna.se!