Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bredared

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bredared

Bredared är en mysig och naturnära ort som ligger vackert i Västra Götalands län. Här uppskattar invånarna lugnet och den vänliga atmosfären i samhället. För dig som bor i detta trevliga område och önskar få hemleverans av matkassar finns nu flera alternativ. På Matkassarna.se kan vi hjälpa till att göra ditt liv både enklare och mer njutbart genom att erbjuda en tjänst där du smidigt kan jämföra alla leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Bredared. Vi strävar efter att göra din vardag mindre stressig genom att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

Tjänster vi erbjuder

Matkassarna.se är din pålitliga guide för att jämföra olika matkasseleverantörer. Vi listar viktig information så att du kan välja rätt, baserat på betyg, utbud, och priser. Genom att titta på vår översikt kan du lätt se pris per portion, om det finns någon aktuell rabattkod att använda samt vilka typer av matkassar leverantören erbjuder – allt för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för just dig.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Antalet personer: Fundera på hur många personer i hushållet som ska inkluderas i matkassens portioner.
  • Antal middagar: Besluta hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.
  • Budget: Tänk igenom vad din budget tillåter för att måltiderna ska bli hållbara för din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Se över betyget företaget har på Trustpilot för att jämföra kundnöjdhet.
  • Receptvariation: Variera recepten och ta del av nya smaker genom att välja en matkasse med varierande och inspirerande recept.

Glöm inte att besöka Matkassarna.se för att få ett helhetsgrepp om vilket utbud av matkassar som finns tillgängliga i Bredared. Vår tjänst gör det möjligt för dig att enkelt och bekvämt välja en matkasse som passar just din smak och livsstil. Välkommen att göra ditt val redan idag!