Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bredared

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bredared

Bredared är en mysig och naturnära ort som ligger vackert i Västra Götalands län. Här uppskattar invånarna lugnet och den vänliga atmosfären i samhället. För dig som bor i detta trevliga område och önskar få hemleverans av matkassar finns nu flera alternativ. På Matkassarna.se kan vi hjälpa till att göra ditt liv både enklare och mer njutbart genom att erbjuda en tjänst där du smidigt kan jämföra alla leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Bredared. Vi strävar efter att göra din vardag mindre stressig genom att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

Tjänster vi erbjuder

Matkassarna.se är din pålitliga guide för att jämföra olika matkasseleverantörer. Vi listar viktig information så att du kan välja rätt, baserat på betyg, utbud, och priser. Genom att titta på vår översikt kan du lätt se pris per portion, om det finns någon aktuell rabattkod att använda samt vilka typer av matkassar leverantören erbjuder – allt för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för just dig.

Tips inför ditt val av matkasse

 • Antalet personer: Fundera på hur många personer i hushållet som ska inkluderas i matkassens portioner.
 • Antal middagar: Besluta hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.
 • Budget: Tänk igenom vad din budget tillåter för att måltiderna ska bli hållbara för din ekonomi.
 • Trustpilot-betyg: Se över betyget företaget har på Trustpilot för att jämföra kundnöjdhet.
 • Receptvariation: Variera recepten och ta del av nya smaker genom att välja en matkasse med varierande och inspirerande recept.

Glöm inte att besöka Matkassarna.se för att få ett helhetsgrepp om vilket utbud av matkassar som finns tillgängliga i Bredared. Vår tjänst gör det möjligt för dig att enkelt och bekvämt välja en matkasse som passar just din smak och livsstil. Välkommen att göra ditt val redan idag!