Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bredared

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bredared

Bredared är en mysig och naturnära ort som ligger vackert i Västra Götalands län. Här uppskattar invånarna lugnet och den vänliga atmosfären i samhället. För dig som bor i detta trevliga område och önskar få hemleverans av matkassar finns nu flera alternativ. På Matkassarna.se kan vi hjälpa till att göra ditt liv både enklare och mer njutbart genom att erbjuda en tjänst där du smidigt kan jämföra alla leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Bredared. Vi strävar efter att göra din vardag mindre stressig genom att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

Tjänster vi erbjuder

Matkassarna.se är din pålitliga guide för att jämföra olika matkasseleverantörer. Vi listar viktig information så att du kan välja rätt, baserat på betyg, utbud, och priser. Genom att titta på vår översikt kan du lätt se pris per portion, om det finns någon aktuell rabattkod att använda samt vilka typer av matkassar leverantören erbjuder – allt för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för just dig.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Antalet personer: Fundera på hur många personer i hushållet som ska inkluderas i matkassens portioner.
  • Antal middagar: Besluta hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.
  • Budget: Tänk igenom vad din budget tillåter för att måltiderna ska bli hållbara för din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Se över betyget företaget har på Trustpilot för att jämföra kundnöjdhet.
  • Receptvariation: Variera recepten och ta del av nya smaker genom att välja en matkasse med varierande och inspirerande recept.

Glöm inte att besöka Matkassarna.se för att få ett helhetsgrepp om vilket utbud av matkassar som finns tillgängliga i Bredared. Vår tjänst gör det möjligt för dig att enkelt och bekvämt välja en matkasse som passar just din smak och livsstil. Välkommen att göra ditt val redan idag!