Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Brevens Bruk

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Brevens Bruk

Brevens Bruk är en charmig liten ort belägen i hjärtat av Örebro län, en plats där tradition möter nutid. Orten, känd för sin historiska järnbruksmiljö och natursköna landskap, erbjuder ett lugnt och trivsamt boende. Trots sin storlek finns det moderna tjänster som gör livet enklare för dess invånare, såsom möjligheten till hemleverans av matkassar. Det är en perfekt tjänst för dig som uppskattar att förena bekvämligheten av färdigplanerade måltider med den lokala matkulturen och säsongens råvaror.

Hitta en matkasse med hemleverans

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Brevens Bruk. På vår sajt kan du överblicka olika leverantörer, läsa betyg, jämföra utbud och priser, samt se pris per portion. Vi förser dig även med aktuella rabattkoder och visar vilka typer av matkassar som är tillgängliga, allt för att du ska kunna fatta det bästa beslutet för din middagslösning.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det bra att tänka på några saker för att ditt val ska passa din livssituation. Fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar du vill ha inkluderat i veckan. Din budget är också viktig att ha i åtanke. Titta på företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders upplevelser. Antalet recept och om de varierar från vecka till vecka kan också påverka din matkasseupplevelse positivt.

Använd matkassarna.se för att ta del av det utbud som finns tillgängligt för Brevens Bruk och börja njut av den enkelhet och smidighet som en matkasse med hemleverans medför!