Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Brevens Bruk

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Brevens Bruk

Brevens Bruk är en charmig liten ort belägen i hjärtat av Örebro län, en plats där tradition möter nutid. Orten, känd för sin historiska järnbruksmiljö och natursköna landskap, erbjuder ett lugnt och trivsamt boende. Trots sin storlek finns det moderna tjänster som gör livet enklare för dess invånare, såsom möjligheten till hemleverans av matkassar. Det är en perfekt tjänst för dig som uppskattar att förena bekvämligheten av färdigplanerade måltider med den lokala matkulturen och säsongens råvaror.

Hitta en matkasse med hemleverans

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Brevens Bruk. På vår sajt kan du överblicka olika leverantörer, läsa betyg, jämföra utbud och priser, samt se pris per portion. Vi förser dig även med aktuella rabattkoder och visar vilka typer av matkassar som är tillgängliga, allt för att du ska kunna fatta det bästa beslutet för din middagslösning.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det bra att tänka på några saker för att ditt val ska passa din livssituation. Fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar du vill ha inkluderat i veckan. Din budget är också viktig att ha i åtanke. Titta på företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders upplevelser. Antalet recept och om de varierar från vecka till vecka kan också påverka din matkasseupplevelse positivt.

Använd matkassarna.se för att ta del av det utbud som finns tillgängligt för Brevens Bruk och börja njut av den enkelhet och smidighet som en matkasse med hemleverans medför!