Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bro

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bro

Bro är en charmig tätort i Upplands-Bro kommun, knappt en halvtimmes bilfärd från Stockholm. Med sitt lugna läge nära Mälaren och omgiven av vacker natur är Bro en perfekt plats för de som vill kombinera stadens bekvämligheter med livet på landet. För de boende i Bro finns det nu flera alternativ för att göra vardagen enklare – bland annat genom att beställa matkassar med hemleverans. Matkassarna.se är platsen där du som bor i Bro kan hitta en matkasse som passar just ditt liv och dina behov. På vår sida jämför vi alla leverantörer som levererar matkassar direkt till dörren. Du får lätt en överblick över betyg, pris och sortiment, och kan smidigt välja vilken matkasse som passar för dig och din familj.

Finn den perfekta matkassen för dig

Att hitta en matkasse handlar om att matcha din livsstil och smak med en av våra många leverantörer. På matkassarna.se hjälper vi dig genom att presentera en detaljerad lista över företag som erbjuder hemleverans av matkassar i Bro. Listan inkluderar information om priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka sorters matkassar som finns att välja bland. Välj mellan allt från familjekassar till vegetariska alternativ!

Några tips innan du beställer

Innan du lägger din order är det bra att tänka igenom några saker. Fundera över hur många personer du ska laga mat till, och hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska innehålla. Det är också en god idé att ha en budget i åtanke, så att matkassen blir en hållbar lösning för din ekonomi. Kika också gärna på betyget företaget har på Trustpilot, där andra kunder delar med sig av sina erfarenheter. Slutligen, ta en titt på antal recept som ingår i varje matkasse, för att vara säker på att variationen passar dig. All denna information och mer därtill finns tillgänglig för dig på matkassarna.se för att göra ditt val enklare.