Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Broby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Broby

I den mysiga småstaden Broby, som ligger i Östra Göinge kommun i Skåne, finns en vänlig atmosfär och en samhörighet som genomsyrar bygden. Broby är omgiven av vacker natur, historiska landmärken och små lokala företag som bidrar till en levande landsbygd. För invånarna i denna idylliska ort är det nu enklare än någonsin att njuta av goda middagar utan att behöva lägga tid på matplanering och inköp. Som en tjänst som vill göra vardagen lättare för Brobys invånare, erbjuder vår hemsida matkassarna.se en jämförelse av alla leverantörer i Sverige som erbjuder matkassar med hemleverans till just Broby.

Upptäck matkassar för Broby

Välkommen till matkassarna.se! Vi är din guide till att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. På vår sida kan du enkelt få en överblick av matkasseleverantörer som levererar till Broby. Du kan jämföra betyg, se igenom utbud, kontrollera priser och leveransalternativ, samt få information om pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom presenterar vi vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker efter vegetariska alternativ, barnvänliga recept eller kanske något för den som tränar och vill ha en proteinrik kost.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar per vecka vill du att matkassen ska innehålla?
  • Vad är din budget? Prisvärdhet är viktigt.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet recept som ingår kan vara viktigt beroende på hur mycket variation du önskar.

Matkassarna.se hjälper dig att göra ett informerat val så du kan spendera mer tid med familj och vänner, och mindre tid i köket eller i matbutiken. Vi ser till att du hittar en tjänst som matchar dina behov och som gör ditt liv i Broby ännu lite härligare. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt matkasse redan idag!