Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Broby

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Broby

I den mysiga småstaden Broby, som ligger i Östra Göinge kommun i Skåne, finns en vänlig atmosfär och en samhörighet som genomsyrar bygden. Broby är omgiven av vacker natur, historiska landmärken och små lokala företag som bidrar till en levande landsbygd. För invånarna i denna idylliska ort är det nu enklare än någonsin att njuta av goda middagar utan att behöva lägga tid på matplanering och inköp. Som en tjänst som vill göra vardagen lättare för Brobys invånare, erbjuder vår hemsida matkassarna.se en jämförelse av alla leverantörer i Sverige som erbjuder matkassar med hemleverans till just Broby.

Upptäck matkassar för Broby

Välkommen till matkassarna.se! Vi är din guide till att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. På vår sida kan du enkelt få en överblick av matkasseleverantörer som levererar till Broby. Du kan jämföra betyg, se igenom utbud, kontrollera priser och leveransalternativ, samt få information om pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom presenterar vi vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker efter vegetariska alternativ, barnvänliga recept eller kanske något för den som tränar och vill ha en proteinrik kost.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

 • Hur många personer ska matkassen räcka till?
 • Hur många middagar per vecka vill du att matkassen ska innehålla?
 • Vad är din budget? Prisvärdhet är viktigt.
 • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Antalet recept som ingår kan vara viktigt beroende på hur mycket variation du önskar.

Matkassarna.se hjälper dig att göra ett informerat val så du kan spendera mer tid med familj och vänner, och mindre tid i köket eller i matbutiken. Vi ser till att du hittar en tjänst som matchar dina behov och som gör ditt liv i Broby ännu lite härligare. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt matkasse redan idag!