Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Broby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Broby

I den mysiga småstaden Broby, som ligger i Östra Göinge kommun i Skåne, finns en vänlig atmosfär och en samhörighet som genomsyrar bygden. Broby är omgiven av vacker natur, historiska landmärken och små lokala företag som bidrar till en levande landsbygd. För invånarna i denna idylliska ort är det nu enklare än någonsin att njuta av goda middagar utan att behöva lägga tid på matplanering och inköp. Som en tjänst som vill göra vardagen lättare för Brobys invånare, erbjuder vår hemsida matkassarna.se en jämförelse av alla leverantörer i Sverige som erbjuder matkassar med hemleverans till just Broby.

Upptäck matkassar för Broby

Välkommen till matkassarna.se! Vi är din guide till att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. På vår sida kan du enkelt få en överblick av matkasseleverantörer som levererar till Broby. Du kan jämföra betyg, se igenom utbud, kontrollera priser och leveransalternativ, samt få information om pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom presenterar vi vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker efter vegetariska alternativ, barnvänliga recept eller kanske något för den som tränar och vill ha en proteinrik kost.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar per vecka vill du att matkassen ska innehålla?
  • Vad är din budget? Prisvärdhet är viktigt.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet recept som ingår kan vara viktigt beroende på hur mycket variation du önskar.

Matkassarna.se hjälper dig att göra ett informerat val så du kan spendera mer tid med familj och vänner, och mindre tid i köket eller i matbutiken. Vi ser till att du hittar en tjänst som matchar dina behov och som gör ditt liv i Broby ännu lite härligare. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt matkasse redan idag!