Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bromma

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bromma

Bromma är en härlig stadsdel i västra Stockholm som är känd för sina gröna områden, charmiga bostäder och närheten till stadens puls samtidigt som den har en avkopplande atmosfär. För de som bor här finns det många fördelar, och en av dem är möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta passar perfekt för dig som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att handla och planera för veckans middagar. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar till Bromma.

Finn din idealiska matkasse i Bromma

Välkommen till matkassarna.se – din guide för att jämföra och välja den bästa matkassen med hemleverans i Bromma. Hos oss kan du enkelt se en lista över leverantörer som erbjuder denna service i ditt område. För varje leverantör har vi sammanställt viktig information som deras betyg, utbud av matkassar, priser, och eventuella rabattkoder som är aktuella just nu. Vi visar också pris per portion och om det finns några särskilda typer av matkassar, till exempel vegetariska, veganska eller för de som tränar mycket.

Några tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse, finns det några saker du bör tänka på för att hitta det som matchar din livsstil bäst:

  • Ta reda på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så att du vet vilken prisklass du letar efter.
  • Kolla upp leverantörens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet olika recept som ingår per vecka så att variationen passar dig.

Glöm inte att använda vår service på matkassarna.se där du enkelt kan jämföra olika matkassealternativ. Med några enkla klick hjälper vi dig att ta fram det bästa alternativet som passar just dina behov och din livsstil i Bromma. Så varför inte göra middagsplaneringen både enklare och roligare med en matkasse som passar just dig?