Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bromma

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bromma

Bromma är en härlig stadsdel i västra Stockholm som är känd för sina gröna områden, charmiga bostäder och närheten till stadens puls samtidigt som den har en avkopplande atmosfär. För de som bor här finns det många fördelar, och en av dem är möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta passar perfekt för dig som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att handla och planera för veckans middagar. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar till Bromma.

Finn din idealiska matkasse i Bromma

Välkommen till matkassarna.se – din guide för att jämföra och välja den bästa matkassen med hemleverans i Bromma. Hos oss kan du enkelt se en lista över leverantörer som erbjuder denna service i ditt område. För varje leverantör har vi sammanställt viktig information som deras betyg, utbud av matkassar, priser, och eventuella rabattkoder som är aktuella just nu. Vi visar också pris per portion och om det finns några särskilda typer av matkassar, till exempel vegetariska, veganska eller för de som tränar mycket.

Några tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse, finns det några saker du bör tänka på för att hitta det som matchar din livsstil bäst:

  • Ta reda på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så att du vet vilken prisklass du letar efter.
  • Kolla upp leverantörens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet olika recept som ingår per vecka så att variationen passar dig.

Glöm inte att använda vår service på matkassarna.se där du enkelt kan jämföra olika matkassealternativ. Med några enkla klick hjälper vi dig att ta fram det bästa alternativet som passar just dina behov och din livsstil i Bromma. Så varför inte göra middagsplaneringen både enklare och roligare med en matkasse som passar just dig?