Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bromölla

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bromölla

Bromölla är en charmig liten ort belägen i Skåne län med en rik historia och natursköna omgivningar. Med sin närhet till både hav och skog erbjuder Bromölla sina invånare en lugn och trivsam livsstil. För de som bor här och letar efter ett enklare sätt att hantera vardagsmiddagarna finns goda nyheter. På Matkassarna.se kan du hitta matkasseleverantörer som erbjuder praktisk hemleverans direkt till dörren i Bromölla. Vi hjälper dig att jämföra olika alternativ så att du kan välja en matkasse som passar just din smak, budget och livsstil. Vår sajt gör det enkelt för dig att få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga för just dig.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du beställer din matkasse, ska du fundera över några saker för att göra ett bra val:

 • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till? Det finns alternativ för allt från singelhushåll till stora familjer.
 • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha material till varje vecka? Välj mellan allt från ett par middagar till hela veckans måltider.
 • Budget: Vad har du för budget? Genom att jämföra priserna hos olika leverantörer kan du hitta en matkasse som passar just dina ekonomiska förutsättningar.
 • Betyg: Ta en titt på företagets betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker och upplever.
 • Antal recept: Vill du ha många nya recept att prova varje vecka, eller föredrar du mindre variation? Detta kan påverka vilken leverantör och matkasse du väljer.

Genom att besöka oss på Matkassarna.se, kan du snabbt och enkelt jämföra olika matkassar och hitta en perfekt match för din matlagning i Bromölla. Så varför inte ta ett steg mot enklare middagsplanering och mer tid över till att njuta av allt det fantastiska Bromölla har att erbjuda?