Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brösarp

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brösarp

Brösarp, beläget i den vackra delen av Skåne, är en charmig liten by känd för sina vackra naturreservat och de berömda Brösarps backar. Området är en magnet för naturälskare och den som söker lugn och ro. Tack vare den idylliska omgivningen och den nära gemenskapen är Brösarp den perfekta platsen för den som värdesätter ett lokalt och hållbart levnadssätt. Matkultur är en integrerad del av detta, och för invånarna i Brösarp finns det nu fint tillfälle att kombinera bekvämligheten med hemleverans av matkassar med byns småstadskänsla.

Matkassar med hemleverans till Brösarp

På vår sida matkassarna.se hjälper vi er att hitta den bästa matkassen för just er i Brösarp. Vi jämför alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Brösarp så att ni kan välja den som passar er allra bäst. På vår webbplats kan ni enkelt få en överblick av viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan ni se pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan ni beställer en matkasse

 • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Besluta om antal middagar i veckan ni vill ha matkassens hjälp med.
 • Sätt en budget för vad ni vill lägga på er matkasse.
 • Kolla upp och jämför företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
 • Se över urvalet av recept som ingår för att försäkra er om att de passar er smak och behov.

Med matkassarna.se vill vi göra det enklare för er att njuta av bra mat, och samtidigt ha tid över till andra saker som gör livet i Brösarp ännu bättre. Se vilka matkassar som kan levereras till din dörr och börja din resa mot bekvämare och godare måltider.