Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Brottby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Brottby

Brottby är en liten ort belägen i Vallentuna kommun, inte långt från Stockholm. Det är en pittoresk plats omgiven av natur och skogar, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär för dess invånare. Trots sin storlek har Brottby goda kommunikationer och närhet till större städer, vilket gör det till en attraktiv plats för de som önskar bo i en lugnare miljö men ändå vara nära stadens puls. Att få hemleverans av matkassar hit är ett utmärkt sätt för invånarna att spara tid och njuta av varierad och näringsrik mat som passar hela familjen.

Matkasseleverantörer i Brottby

Vi på matkassarna.se har samlat och jämfört alla matkasseleverantörer som levererar till Brottby för att göra det enklare för dig som invånare att hitta den matkasse som passar just dina behov. Hos oss kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Det har aldrig varit enklare att hitta rätt matkasse för just din livsstil!

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm antalet middagar som ni önskar ha i veckan.
  • Se över er budget för att välja en matkasse som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andras erfarenheter.
  • Överväg antalet olika recept som ingår i matkassen för variation i er kost.

När du vet vad du letar efter kan du använda vår hemsida för att jämföra och hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att välja rätt och göra vardagen smidigare!