Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brottby

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brottby

Brottby är en liten ort belägen i Vallentuna kommun, inte långt från Stockholm. Det är en pittoresk plats omgiven av natur och skogar, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär för dess invånare. Trots sin storlek har Brottby goda kommunikationer och närhet till större städer, vilket gör det till en attraktiv plats för de som önskar bo i en lugnare miljö men ändå vara nära stadens puls. Att få hemleverans av matkassar hit är ett utmärkt sätt för invånarna att spara tid och njuta av varierad och näringsrik mat som passar hela familjen.

Matkasseleverantörer i Brottby

Vi på matkassarna.se har samlat och jämfört alla matkasseleverantörer som levererar till Brottby för att göra det enklare för dig som invånare att hitta den matkasse som passar just dina behov. Hos oss kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Det har aldrig varit enklare att hitta rätt matkasse för just din livsstil!

Tips innan du beställer

 • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
 • Bestäm antalet middagar som ni önskar ha i veckan.
 • Se över er budget för att välja en matkasse som passar ekonomiskt.
 • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andras erfarenheter.
 • Överväg antalet olika recept som ingår i matkassen för variation i er kost.

När du vet vad du letar efter kan du använda vår hemsida för att jämföra och hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att välja rätt och göra vardagen smidigare!