Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Brottby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Brottby

Brottby är en liten ort belägen i Vallentuna kommun, inte långt från Stockholm. Det är en pittoresk plats omgiven av natur och skogar, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär för dess invånare. Trots sin storlek har Brottby goda kommunikationer och närhet till större städer, vilket gör det till en attraktiv plats för de som önskar bo i en lugnare miljö men ändå vara nära stadens puls. Att få hemleverans av matkassar hit är ett utmärkt sätt för invånarna att spara tid och njuta av varierad och näringsrik mat som passar hela familjen.

Matkasseleverantörer i Brottby

Vi på matkassarna.se har samlat och jämfört alla matkasseleverantörer som levererar till Brottby för att göra det enklare för dig som invånare att hitta den matkasse som passar just dina behov. Hos oss kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Det har aldrig varit enklare att hitta rätt matkasse för just din livsstil!

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm antalet middagar som ni önskar ha i veckan.
  • Se över er budget för att välja en matkasse som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andras erfarenheter.
  • Överväg antalet olika recept som ingår i matkassen för variation i er kost.

När du vet vad du letar efter kan du använda vår hemsida för att jämföra och hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att välja rätt och göra vardagen smidigare!