Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Burlöv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Burlöv

Burlöv är en charmig kommun i Skåne som erbjuder en lugn och mysig atmosfär. Med sitt strategiska läge, nära storstaden Malmö, har invånarna i Burlöv närhet till storstadens puls samtidigt som de kan njuta av en mindre stads fördelar. Boende i Burlöv är omgivna av vacker natur, lokala butiker och har en stark känsla av samhällsgemenskap. För de som bor här och vill förenkla sin vardag är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. Nu är det enkelt att få god, näringsrik och varierad mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på matplanering och inköp. På vår hemsida matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem i Burlöv.

hitta din matkasse i Burlöv

Vi på matkassarna.se har samlat en lista där du som besökare smidigt kan hitta leverantörer som erbjuder matkassehemleverans i Burlöv. På vår användarvänliga sida kan du enkelt söka bland olika matkassar och jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ och pris per portion. Vi visar dig även aktuella rabatter och rabattkoder för att göra ditt köp ännu mer fördelaktigt. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, barnvänliga rätter eller kanske något för en aktiv livsstil.

tänk på detta innan du beställer din matkasse

  • Antal personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska räcka till.
  • Er budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så se till att hitta en som matchar din budget.
  • Företagets betyg: Kolla recensioner, exempelvis på Trustpilot, för att få en uppfattning om företagets rykte och kvalitet.
  • Antal recept och variation: Se till att matkassen erbjuder en mångsidig meny som passar dina matpreferenser och behov.