Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Dalarö

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Dalarö

Dalarö är en charmig skärgårdsort belägen i Haninge kommun, söder om Stockholm. Med dess rika historia som viktig handelsplats och med en idyllisk känsla har Dalarö blivit en populär plats för både boende och turister. Omringad av vackra vatten och naturen är det ett perfekt ställe för de som söker lugn och ro, samtidigt som man kan njuta av lokala delikatesser och kultur. För de boende på Dalarö erbjuder nu matkassarna.se en bra tjänst som förenklar vardagen genom hemleverans av matkassar direkt till dörren.

Finna matkasse med hemleverans till Dalarö

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Dalarö. På vår sajt kan du smidigt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till området. Du hittar en tydlig översikt över tjänsterna som varje leverantör erbjuder, inklusive betyg, utbud, priser, leveransförmåga, pris per portion, aktuell rabattkod, samt information om de olika typerna av matkassar som finns tillgängliga.

När du väljer en matkasse är det några saker som är bra att tänka på för att få en service som passar just dig:

 • Hur stor är din familj? Välj en matkasse som matchar antalet personer.
 • Hur många middagar i veckan vill du ha hjälp med? Det finns alternativ från ett par dagar till hela veckan.
 • Vad har du för budget? Det finns matkassar för olika plånböcker.
 • Kolla Företagets betyg på Trustpilot. Det kan ge en indikation på hur nöjda andra kunder är.
 • Antal recept och dess variation kan också vara en viktig faktor för matglädje och variation i vardagen.

Att välja en matkasse ska vara enkelt och passa in i din vardag. Vi på matkassarna.se strävar efter att göra ditt val så smidigt som möjligt genom att samla och presentera all nödvändig information på ett och samma ställe. Vi hoppas att du hittar en matkasse som gör din vardag både enklare och smakrikare!