Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Dalby

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Dalby

Dalby är en vacker liten ort i Skåne län som erbjuder sina invånare en lugn och naturskön miljö. Det ligger nära Lund och är känt för sin närhet till vacker natur och historiska platser som Dalby Söderskog och Dalby Heligkors Kyrka. För de som bor i Dalby och vill förenkla vardagen finns det möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt sätt att få hem alla ingredienser som behövs för att laga till smakfulla måltider under veckan.

Välkommen till Matkassarna.se

Vi på Matkassarna.se hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Dalby. På vår hemsida kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Oavsett om du är ute efter ekologiskt, vegetariskt eller kanske barnvänliga recept kan du hitta en matkasse som passar just dina behov.

Tips innan du beställer

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på innan du beställer din matkasse. Fundera över:

 • Antalet personer: Hur många kommer att äta från matkassen?
 • Antal måltider: Hur många middagar i veckan vill ni ha ingredienser till?
 • Budget: Hur mycket vill ni spendera?
 • Betyg: Vad säger andra kunder om leverantören? Titta gärna på Trustpilot.
 • Receptvariation: Vill ni ha nya spännande recept varje vecka eller föredrar ni mer klassiska rätter?

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du bättre välja en matkasse som passar dina förväntningar och din livsstil. Glöm inte att njuta av den tid som du sparar genom att slippa planera och handla – tid som kan ägnas åt att uppleva Dalbys charmiga omgivningar istället!