Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Dalskog

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Dalskog

Dalskog är en charmig liten ort i Dalsland som ligger inbäddad i vacker svensk natur med sjöar och skogar rund omkring. Här uppskattar invånarna både gemenskapen i byn och den vackra omgivningen. Att hitta en matkasse med hemleverans i Dalskog är enkelt och bekvämt, och det är en service som hjälper till att förenkla vardagen för de som bor här. På vår webbplats matkassarna.se kan boende i Dalskog enkelt hitta olika leverantörer som leverar matkassar till just Dalskog. Vår service ger en praktisk överblick över allt du kan tänkas vilja veta innan du bestämmer dig för att beställa.

Hitta din matkasse i Dalskog

På matkassarna.se finner du en lista som enkelt låter dig jämföra olika matkasseleverantörer. Genom oss kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod tillgänglig. Vi listar även vilka typer av matkassar som erbjuds – vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske matkassar för speciella dieter.

Tips innan du beställer

Tänkt igenom följande innan du väljer din matkasse:

 • Hur många personer behöver du mat till?
 • Hur många middagar per vecka vill du ha ingredienser till?
 • Vilken budget har du satt för matinköpen?
 • Vad har företaget för betyg på exempelvis Trustpilot?
 • Hur många nya recept vill du testa i veckan?

Tänk på att anpassa ditt val efter din familjes behov och livsstil. Matkassar är ett bekvämt och tidsbesparande sätt att få hem god och näringsrik mat direkt till dörren, och det är vår ambition att hjälpa dig att hitta den bästa servicen för just dig och dina nära och kära i Dalskog.