Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Dalum

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Dalum

Dalum är en charmig ort som ligger vackert i det småländska landskapet. Här finns fina möjligheter till naturupplevelser, vandring och fiske i närheten. Många av Dalums invånare uppskattar en enkel och härlig livsstil där god, näringsrik mat spelar en stor roll. Att hitta en matkasse med hemleverans i Dalum kan därför göra vardagen både enklare och roligare. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden, så att du enkelt kan hitta en service som passar just dina behov och levererar direkt till din dörr i Dalum. Vi ger dig en överblick över viktiga saker som betyg, utbud, priser och leveransalternativ för att du ska känna dig trygg i ditt val av matkasse.

Så väljer du rätt matkasse

På matkassarna.se förstår vi att det kan vara svårt att välja rätt matkasse. Här är några användbara tips som kan hjälpa dig:

  • Antal personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan du önskar ha i din matkasse.
  • Tänk på er budget och jämför priser per portion och eventuell aktuell rabattkod.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antal olika recept som ingår i matkassen kan variera, så fundera på hur mycket variation du önskar.

Hitta en matkasse som gör din vardag i Dalum både smidigare och mer inspirerande med våra enkla jämförelsetjänster på matkassarna.se. Vi hjälper dig att hitta rätt bland olika typer av matkassar såsom traditionella matkassar, vegetariska alternativ eller varför inte en ekologisk matkasse? Utforska och hitta din perfekta måltidslösning idag!