Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Danderyd

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Danderyd

Danderyd är en vacker och grönskande kommun som ligger strax norr om Stockholm. Med sina pittoreska bostadsområden, närheten till vattnet och den natursköna miljön är Danderyd en eftertraktad plats att bo på. För dem som lever ett upptaget liv i Danderyd kan det vara utmanande att hinna med att handla och laga mat. Som tur är finns det en lösning – att beställa en matkasse med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov i Danderyd. På vår hemsida kan du enkelt få en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder.

hitta din matkasse i Danderyd

Att beställa en matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Vi på matkassarna.se strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt genom att ge dig all information du behöver för att kunna göra ett välgrundat val. Innan du bestämmer dig för en matkasse är det några saker du kan fundera över.

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll, så alla blir mätta.
  • Hur många middagar i veckan: Bestäm hur ofta du vill laga mat hemma med hjälp av matkassen.
  • Er budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg: Se på omdömen och betyg på till exempel Trustpilot för att bedöma leverantörens kvalitet och service.
  • Antal recept: Fundera på hur mycket variation du vill ha i din matlagning.

När du har klart för dig vad som är viktigt för just dig, använd vår webbplats för att jämföra de olika alternativen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förenkla din matlagning med en perfekt matkasse i Danderyd!