Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Danderyd

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Danderyd

Danderyd är en vacker och grönskande kommun som ligger strax norr om Stockholm. Med sina pittoreska bostadsområden, närheten till vattnet och den natursköna miljön är Danderyd en eftertraktad plats att bo på. För dem som lever ett upptaget liv i Danderyd kan det vara utmanande att hinna med att handla och laga mat. Som tur är finns det en lösning – att beställa en matkasse med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov i Danderyd. På vår hemsida kan du enkelt få en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder.

hitta din matkasse i Danderyd

Att beställa en matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Vi på matkassarna.se strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt genom att ge dig all information du behöver för att kunna göra ett välgrundat val. Innan du bestämmer dig för en matkasse är det några saker du kan fundera över.

 • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll, så alla blir mätta.
 • Hur många middagar i veckan: Bestäm hur ofta du vill laga mat hemma med hjälp av matkassen.
 • Er budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som passar er ekonomi.
 • Företagets betyg: Se på omdömen och betyg på till exempel Trustpilot för att bedöma leverantörens kvalitet och service.
 • Antal recept: Fundera på hur mycket variation du vill ha i din matlagning.

När du har klart för dig vad som är viktigt för just dig, använd vår webbplats för att jämföra de olika alternativen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förenkla din matlagning med en perfekt matkasse i Danderyd!