Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Dannike

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Dannike

Dannike är en lugn och trivsam liten ort belägen i den vackra Marks kommun i Västra Götalands län. Med sina natursköna omgivningar och närheten till både skog och sjö, har Dannike en charmig atmosfär som lockar både bofasta och besökare. Att leva ett liv nära naturen och i takt med årstidernas växlingar är viktigt för många av Dannikes invånare. Att förenkla vardagen genom att få matkassen levererad direkt till dörren är ett modernt sätt att balansera ett aktivt liv med jobb, familj och fritidsintressen. Här på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service i Dannike. Vi har samlat information om utbud, priser, levernostjänster och mycket mer, så att du kan välja den matkasse som passar just dina behov och samtidigt upptäcka nya smakupplevelser.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa, här är några tips att tänka på för att göra ditt val enklare:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska räcka till.
  • Budget: Jämför priserna för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Kundomdömen: Läs omdömen från andra kunder på till exempel Trustpilot för att få en uppfattning om företagets kvalitet och service.
  • Antal recept: Se till så att antal recept i matkassen matchar er variation och matlagningsintresse.

Genom att besöka oss på matkassarna.se får du en överblick över alla dessa punkter och mer därtill. Du får se betyg, jämföra utbud och priser, läsa om leveransalternativen, se pris per portion och hitta aktuella rabattkoder. Vi hjälper dig att ta reda på vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar dina önskemål och din livsstil. Välj mellan allt från vegetariska alternativ till matkassar anpassade för barnfamiljer. Upptäck hur enkelt och bekvämt det kan vara att få vardagens måltider planerade och levererade direkt till ditt hem i Dannike.