Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Dannike

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Dannike

Dannike är en lugn och trivsam liten ort belägen i den vackra Marks kommun i Västra Götalands län. Med sina natursköna omgivningar och närheten till både skog och sjö, har Dannike en charmig atmosfär som lockar både bofasta och besökare. Att leva ett liv nära naturen och i takt med årstidernas växlingar är viktigt för många av Dannikes invånare. Att förenkla vardagen genom att få matkassen levererad direkt till dörren är ett modernt sätt att balansera ett aktivt liv med jobb, familj och fritidsintressen. Här på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service i Dannike. Vi har samlat information om utbud, priser, levernostjänster och mycket mer, så att du kan välja den matkasse som passar just dina behov och samtidigt upptäcka nya smakupplevelser.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa, här är några tips att tänka på för att göra ditt val enklare:

 • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska räcka till.
 • Budget: Jämför priserna för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
 • Kundomdömen: Läs omdömen från andra kunder på till exempel Trustpilot för att få en uppfattning om företagets kvalitet och service.
 • Antal recept: Se till så att antal recept i matkassen matchar er variation och matlagningsintresse.

Genom att besöka oss på matkassarna.se får du en överblick över alla dessa punkter och mer därtill. Du får se betyg, jämföra utbud och priser, läsa om leveransalternativen, se pris per portion och hitta aktuella rabattkoder. Vi hjälper dig att ta reda på vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar dina önskemål och din livsstil. Välj mellan allt från vegetariska alternativ till matkassar anpassade för barnfamiljer. Upptäck hur enkelt och bekvämt det kan vara att få vardagens måltider planerade och levererade direkt till ditt hem i Dannike.