Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Dingle

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Dingle

Dingle är en charmig liten ort belägen i det natursköna landskapet Bohuslän på Sveriges västkust. Med sitt läge vid havet och fiskeläget intakt är den ett vackert ställe för både bofasta och besökare. Trots sin ringa storlek har Dingle mycket att erbjuda med sina närproducerade livsmedel och lokala specialiteter. För de som bor i Dingle och vill förenkla sin vardag eller bara njuta av god mat har nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren.

Finn din matkasse i Dingle

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dig och din familj. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer och det de har att erbjuda. För dig som bor i Dingle finns det flera alternativ att välja mellan. Genom att titta på vår lista kan du snabbt få en överblick över viktiga aspekter som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den som tränar mycket.

Tips innan du beställer matkasse

  • Antalet personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du önskar ha i din matkasse.
  • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera på matkassen varje vecka.
  • Kundbetyg: Ta en titt på leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Kontrollera hur många recept som ingår per vecka, så att det passar er familjs behov.

Att välja rätt matkasse kan göra matlagningen roligare och vardagen enklare. Oavsett om du är ute efter inspiration till nya måltider eller vill minska tiden du spenderar i matbutiker, så kan en matkasse vara en bra lösning. Och du, matkassar är inte bara bekväma – de kan även vara ett steg mot ett mer hållbart liv då de ofta bidrar till minskat matsvinn. Välkommen att hitta din perfekta matkasse hos oss på matkassarna.se, vi är här för att hjälpa dig!