Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Djurhamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Djurhamn

Djurhamn, en pittoresk ort på den vackra Värmdöön i Stockholms skärgård, erbjuder inte enbart fridfulla landskap och historiska sevärdheter, utan även modern service som underlättar vardagslivet för dess invånare. Med sina småbåtshamnar, traditionella röda stugor och närheten till havet är Djurhamn en plats där livskvaliteten ligger i topp. För de som bor i detta charmerande samhälle och vill kombinera den lugna skärgårdslivet med enkel och bekväm matlagning, finns nu möjligheten att få matkassar levererade rakt hem till dörren.

Beställ matkasse hem till Djurhamn

Vi på matkassarna.se förstår att tiden är dyrbar, särskilt i en avkopplande miljö som Djurhamn. Därför har vi samlat och jämfört olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till Djurhamn. På vår hemsida kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se aktuella rabattkoder och pris per portion för att hitta det alternativ som bäst passar din smak och plånbok.

Viktiga tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse så finns det några saker att tänka på för att ditt val ska bli så bra som möjligt:

  • Hur många personer är ni som ska äta maten?
  • Hur många middagar per vecka vill ni ha ingredienser till?
  • Vad är er budget för mat per vecka eller månad?
  • Se över företagets betyg på Trustpilot eller andra omdömessidor för att få en uppfattning om deras tjänst.
  • Titta på hur många och vilka typer av recept som ingår i matkassen.

Känn dig trygg i ditt val och gläd dig åt mer tid för de vackra omgivningarna och mindre tid i köket. Välkommen in till oss på matkassarna.se för att hitta just din favoritmatkasse till Djurhamn!