Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Djursholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Djursholm

Djursholm är en vacker och lugn förort till Stockholm, känd för sina gröna områden och värdefulla kulturarv. Här har du närhet till såväl naturen som storstadens puls. Djursholms invånare har en hög livskvalitet och uppskattar ofta bekvämligheten i att få saker levererade direkt hem till dörren. För dig som bor här och vill förenkla din vardag, erbjuder vi på matkassarna.se en tjänst där du kan jämföra och hitta matkasselösningar som passar just dina behov, med hemleverans rakt till Djursholm. Vi listar och jämför de bästa alternativen för matkasseleverantörer som kan leverera till just ditt område.

Välja rätt matkasse i Djursholm

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Här på matkassarna.se hittar du en översiktlig jämförelse över leverantörer som erbjuder hemleverans i Djursholm. Du kan enkelt sortera bland betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom ser du priset per portion och kan direkt ta del av eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu fördelaktigare. Vi hjälper dig att hitta en matkasse med de typer av rätter och recept som passar just din smak och livsstil.

Några tips inför ditt val

Innan du bestämmer dig för en matkasse, fundera över följande:

  • Antal personer – Hur många personer ska äta av matkassen?
  • Middagar per vecka – Hur många gånger i veckan vill du att matkassen ska räcka till?
  • Budget – Hur mycket är du beredd att betala för din matkasse?
  • Kundomdömen – Vad säger andra kunder om leverantören? Kolla företagets betyg på Trustpilot.
  • Receptens variation – Vill du ha många nya recept varje vecka eller föredrar du enklare standardrätter?

Med dessa tips och vår användarvänliga tjänst är vi övertygade om att du kommer hitta en matkasse som gör din matlagning roligare och ditt liv lite enklare. Välkommen till matkassarna.se – din guide i matkasse-djungeln!