Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Drottningholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Drottningholm

Drottningholm är en pittoresk ort belägen på Lovön i Ekerö kommun, inte långt från Sveriges huvudstad Stockholm. Platsen är mest känd för dess vackra slott, Drottningholms slott, som står med på UNESCOs världsarvslista och är den svenska kungafamiljens permanenta bostad. Bland lugna och natursköna omgivningar är Drottningholm en idyllisk plats där man kan njuta av både kultur och natur. För invånarna i Drottningholm som uppskattar god mat utan att behöva lägga ner tid på att planera och handla finns det nu ett utbud av matkassar med hemleverans att välja mellan. Vi på matkassarna.se har samlat och jämfört de leverantörer som ser till att du enkelt kan få maten levererad direkt till din dörr.

Matkasse i Drottningholm

För att göra ditt liv enklare och för att spara tid finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans i Drottningholm. Genom att använda vår tjänst på matkassarna.se kan du enkelt få en översikt över olika matkasselösningar. Du kan jämföra betyg, utbud, priser, och leveransalternativ samt se priset per portion. Dessutom kan du ta del av aktuella rabattkoder och se vilka olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips när du ska beställa din matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att din matkasse ska innehålla.
  • Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept som ingår i matkassen för att garantera variation i din kost.

Genom att ta dessa tips i åtanke kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och din livsstil. Besök oss på matkassarna.se så hjälper vi dig att hitta den bästa matkasselösningen för just dig, direkt hemlevererad till vackra Drottningholm.