Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Dyltabruk

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Dyltabruk

Dyltabruk är en charmig liten ort i Örebro län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Området är rikt på historia, med anor från järnindustrins dagar, och hit kommer många för att uppleva den svenska landsbygden. Att bo i Dyltabruk betyder att du har naturen nära och ett trivsamt samhälle, men det betyder också att det inte alltid är lika enkelt att få tillgång till samma service som i större städer. När det gäller matinköp, så har nu fler alternativ blivit tillgängliga, tack vare matkassar med hemleverans som kan beställas online. För dig som bor här, är det bekvämt att få matkassen levererad direkt till dörren.

Matkassar för alla i Dyltabruk

På matkassarna.se vill vi göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Dyltabruk så att du kan göra ett välgrundat val. Här kan du lätt få en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Saker att tänka på innan beställning

  • Hur många personer är ni i hushållet som kommer att äta ur matkassen?
  • Vilket är önskat antal middagar i veckan?
  • Vad är er budget?
  • Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Fundera på hur många olika recept ni vill ha i er matkasse.

Att teckna en prenumeration på en matkasse är inte bara bekvämt, det är också ett sätt att upptäcka nya rätter och spara tid på matlagningen. Du blir både inspirerad i köket och får mer tid över till annat – kanske till att njuta av den vackra naturen runt Dyltabruk. Kom ihåg, att oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, husmanskost, eller snabba middagar, kan du hitta en matkasse som passar dig hos oss. Välj det alternativ som känns bäst för dig och din familj, och börja njuta av enklare vardagar med läcker mat.