Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ed

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ed

Ed är en mysig liten stad omgiven av vacker natur i Dalslands härliga landskap. Känd för sina närbelägna sjöar och vandringar, erbjuder Ed stillhet och frisk luft för dem som uppskattar uteliv. För de boende i Ed som vill njuta av god mat utan att behöva lägga tid på att planera och handla finns det fina alternativ för matkasse med hemleverans. Våran hemsida, matkassarna.se, hjälper er att hitta en matkasse som passar just dina behov och levereras direkt till din dörr i Ed. Hos oss kan besökare snabbt få en bra översikt över olika matkasseleverantörer, jämföra priser, läsa betyg och se vilka specialerbjudanden som finns just nu.

hitta din matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara både roligt och enkelt. Vi på matkassarna.se har samlat all viktig information på ett ställe så att du kan bestämma vilken matkasse som är rätt för dig. Hos oss hittar du en lista med matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans till Ed. I listan kan du se betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Så här får du en bra start:

  1. Fundera på hur många personer matkassen ska räcka till.
  2. Bestäm hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  3. Sätt en budget för vad du vill spendera på din matkasse.
  4. Se över betygen på Trustpilot för att veta vad andra kunder tycker om företaget.
  5. Ta en titt på antalet recept och variationen av maträtter som erbjuds.

Med dessa enkla tips kan du snabbt välja en matkasse som passar din vardag. Staden Ed kanske är liten, men utbudet av matkassar är stort och varierat. Vare sig du söker klassiska rätter eller vill experimentera med nya smaker, finns det något för alla smaker och behov. Ta första steget mot bekvämare middagar och njut av mer av din tid i Eds fantastiska omgivningar.