Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Eda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Eda

Eda är en mysig kommun i Värmlands län, belägen nära den norsk-svenska gränsen. Här lever invånarna ett lugnt liv omgivna av storslagen natur. Om du bor i Eda och letar efter ett enkelt sätt att göra veckans matinköp, kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning. Tänk dig att slippa tänka på att planera middagar och gå till butiken – istället kan du få maten levererad direkt till dörren. På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Eda, så att du kan välja det alternativ som passar just dina behov.

hitta din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se vet att det kan vara svårt att välja rätt matkasse, särskilt med många alternativ tillgängliga. Därför erbjuder vi en tjänst där du enkelt kan jämföra olika leverantörer. På vår sida finns en lista där du kan få en överblick över leverantörernas betyg, typ av matkassar de erbjuder, priser, pris per portion, eventuella rabattkoder och mycket mer. Så oavsett om du är ute efter vegetariska optioner, familjekassar eller något annat speciellt, kan du hitta det hos oss.

vad bör du tänka på innan beställning?

  • Antalet personer – Se över hur många som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar – Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten levererad.
  • Er budget – Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
  • Företagets omdöme – Ta en titt på betygen företaget har fått på exempelvis Trustpilot.
  • Antal recept – Kontrollera hur många olika recept som ingår varje vecka.

Oavsett om du är nybörjare när det gäller matkassar eller en erfaren användare, har vi den information du behöver för att göra ett välgrundat val. På matkassarna.se strävar vi efter att göra din matkasseupplevelse i Eda så smidig och trevlig som möjligt.