Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Edsbro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Edsbro

Edsbro är en charmig liten ort i Norrtälje kommun, belägen i det natursköna Roslagen. Här lever invånarna ett lugnt liv nära skog och vatten. Trots den lantliga idyllen behöver inte Edsbros invånare gå miste om moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dig som bor i Edsbro och söker en enkel lösning för att planera veckans måltider, finns nu möjligheten att beställa matkassar online. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som levererar just till Edsbro. Med bara några klick kan du få en överblick över viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det några saker du bör fundera på för att göra ditt val så passande som möjligt för just din situation. Fundera över hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar ni vill ha i matkassen varje vecka. Det är även viktigt att tänka på er budget och att välja en leverantör som matchar era ekonomiska ramar. Dessutom kan det vara en god idé att ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, överväg antalet recept du vill utforska, då vissa matkassar erbjuder större variation än andra.

Tips för ett lyckat val

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar ni vill ha tillagad mat från matkassen.
  • Budget: Hitta en matkasse som matchar din ekonomiska situation.
  • Betyg: Kontrollera betygen från andra kunder för att få en indikation på kvalitet och service.
  • Receptvariation: Se till att antalet recept passar din lust att prova nya rätter.

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den bästa matkassen för just din vardag i Edsbro. Välkommen att jämföra och hitta din nya favoritmatkasse hos oss!