Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ekeby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ekeby

Ekeby är en mysig och idyllisk plats som ligger naturnära och erbjuder sina invånare en lugn atmosfär. Det är en plats där gemenskapen står stark och lokala evenemang ofta är i fokus. I Ekeby kan du njuta av naturens lugn, men också vara säker på att få tillgång till moderna bekvämligheter, som till exempel matkassar med hemleverans. För dig som bor här och är intresserad av att förenkla din vardag finns det flera bra alternativ när det kommer till att få dina matinköp hemlevererade. På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat alla de tjänster som levererar till just Ekeby, så att du enkelt kan jämföra och välja den som passar dig bäst.

Upptäck matkasseleverantörer i Ekeby

Vi på matkassarna.se har satt ihop en användbar lista där du kan hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till din dörr i Ekeby. På vår sida kan du enkelt se betyg, utbud, priser och leveransinformation för varje leverantör. Dessutom kan du se pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu billigare. Det spelar ingen roll om du är ute efter en vegetarisk, ekologisk eller familjeanpassad matkasse – vi har något för alla smaker.

Några tips att tänka på innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det några saker du borde fundera på för att hitta rätt. Först och främst, tänk på antalet personer som ska äta från matkassen. Ska du laga mat för bara dig själv, två personer eller en hel familj? Det är också bra att överväga hur många middagar i veckan du önskar ha mat för. Är det till vardagarna eller kanske varje dag i veckan? Nästa att tänka på är er budget. Matkassar kommer i olika prisklasser och med vår jämförelse kan du hitta en som passar just din ekonomi. Dessutom är det viktigt att kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Till sist, titta på antalet recept som inkluderas i varje matkasse för att säkerställa att variation och inspiration passar din smak.