Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Ekeby

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
    • Hälsosamma måltider för alla åldrar
    • Matkassar med färska råvaror
    • Recept framtagna av kockar
    • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Ekeby

Ekeby är en mysig och idyllisk plats som ligger naturnära och erbjuder sina invånare en lugn atmosfär. Det är en plats där gemenskapen står stark och lokala evenemang ofta är i fokus. I Ekeby kan du njuta av naturens lugn, men också vara säker på att få tillgång till moderna bekvämligheter, som till exempel matkassar med hemleverans. För dig som bor här och är intresserad av att förenkla din vardag finns det flera bra alternativ när det kommer till att få dina matinköp hemlevererade. På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat alla de tjänster som levererar till just Ekeby, så att du enkelt kan jämföra och välja den som passar dig bäst.

Upptäck matkasseleverantörer i Ekeby

Vi på matkassarna.se har satt ihop en användbar lista där du kan hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till din dörr i Ekeby. På vår sida kan du enkelt se betyg, utbud, priser och leveransinformation för varje leverantör. Dessutom kan du se pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu billigare. Det spelar ingen roll om du är ute efter en vegetarisk, ekologisk eller familjeanpassad matkasse – vi har något för alla smaker.

Några tips att tänka på innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det några saker du borde fundera på för att hitta rätt. Först och främst, tänk på antalet personer som ska äta från matkassen. Ska du laga mat för bara dig själv, två personer eller en hel familj? Det är också bra att överväga hur många middagar i veckan du önskar ha mat för. Är det till vardagarna eller kanske varje dag i veckan? Nästa att tänka på är er budget. Matkassar kommer i olika prisklasser och med vår jämförelse kan du hitta en som passar just din ekonomi. Dessutom är det viktigt att kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Till sist, titta på antalet recept som inkluderas i varje matkasse för att säkerställa att variation och inspiration passar din smak.