Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ekerö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ekerö

Ekerö är en vacker ö belägen i Mälaren, strax väster om Stockholm. Det är en plats med rik historia och kultur, samt storslagen natur. På Ekerö kan man njuta av det lugna livet utanför stadens brus samtidigt som närheten till Stockholm gör det lätt att ta del av storstadens utbud. Att leva på Ekerö innebär att man har nära till vattnet, grönområden och lokala sevärdheter som Drottningholms slott. För dem som bor här och önskar en enkel vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren.

Finn din matkasse på Ekerö

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara viktigt med enkelhet och bekvämlighet i en hektisk vardag. Därför hjälper vi dig som bor på Ekerö att enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och utnyttja eventuella rabattkoder som finns tillgängliga. Att hitta en tjänst för hemleverans av matkassar har aldrig varit enklare!

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Tänk på hur många personer som ska äta av matkassen så att du väljer en storlek som passar.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Det är viktigt att välja en matkasse som passar din plånbok. Jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Företagets betyg på Trustpilot: En indikation på företagets service och kvalitet kan vara andra kunders omdömen och erfarenheter. Sök upp företagets betyg innan du gör ditt val.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Se till att välja en matkasse som erbjuder ett flertal olika recept.

När du har funderat igenom dessa punkter och vet vad som är viktigt för dig, använd då vår sida för att hitta den bästa matkasseleverantören för dina behov på Ekerö. Vi hoppas att vår tjänst gör din vardag lite enklare och din matlagning mer inspirerande!