Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Eksjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Eksjö

Eksjö är en charmig stad i hjärtat av Småland, känd för sin välbevarade trästadskärna som lämnar besökare med en känsla av att ha rest tillbaka i tiden. Stadens små butiker, mysiga caféer och vackra omgivningar lockar lika mycket som den trivsamma småstadskänslan. För de som bor i Eksjö och är intresserade av att förenkla vardagen finns det nu flera alternativ för att få matkassar levererade direkt till dörren.

Matkassar i Eksjö med hemleverans

Här på matkassarna.se gör vi det enkelt för dig i Eksjö att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden och presenterar en tydlig överblick med viktig information direkt till dig. Titta i listan ovan för att jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Detta gör att du enkelt kan välja den tjänst som passar bäst för ditt hushåll i den vackra staden Eksjö.

Tips inför beställning av din matkasse

Det är några saker som kan vara bra att tänka på innan du beställer en matkasse. Vi har samlat några viktiga punkter för att göra ditt beslut lättare:

  • Tänk på antalet personer i hushållet när du väljer storleken på din matkasse.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. Olika kassar erbjuder olika antal.
  • Håll koll på din budget och jämför priser för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Se över leverantörens betyg på Trustpilot för att läsa vad andra kunder har sagt om deras service.
  • Fundera på hur många recept och vilken typ av mat du vill laga. Det finns ofta flera olika teman att välja mellan.

Med dessa tips och den information vi tillhandahåller, hoppas vi göra ditt val av matkasse smidigt och anpassat efter just dina önskemål och behov. Lycka till!