Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Ellös

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Ellös

Ellös är en pittoresk tätort belägen på den vackra svenska västkusten, på Orust i Västra Götalands län. Känd för sina vackra naturmiljöer och närliggande skärgård, bjuder denna charmiga plats på en lugn och avkopplande atmosfär. Inte bara är Ellös hem för Orusts varvsmuseum där sjöfartshistorian står i fokus, men det är också en plats där närproducerad mat och olika livsstilar möts. För de som bor i Ellös och önskar att förenkla vardagen kan en matkasse med hemleverans vara en riktigt bra lösning.

Matkassar i Ellös

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just ditt hushåll i Ellös. Vi listar olika leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr, så att du enkelt kan välja den som passar dig bäst. Oavsett om du söker efter ekologiska alternativ, familjekassar eller mer specialiserade dieter så kan du hitta en matkasse som motsvarar dina önskemål. På vår sajt får du en översikt över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, kostnad per portion, eventuella rabattkoder samt information om vilka typer av matkassar som erbjuds.

För att göra det bästa valet av matkasse till ditt hem i Ellös, bör du tänka på följande:

 • Antal personer i hushållet
 • Hur många middagar du önskar få levererade varje vecka
 • Din budget
 • Leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot
 • Antalet och variationen av recepten

Tips! Gå igenom vår lista noggrant och jämför de olika alternativen för att hitta en matkasse som gör din vardag i Ellös både enklare och godare. Det är värt att lägga några extra minuter på att läsa om de olika tjänsterna för att kunna göra ett informerat val som passar just dig och din familj.

Anpassa din matkasse

Varje familj och hushåll är unikt, och därför är det viktigt att välja en matkasse som kan anpassas efter era specifika behov. Oavsett om du lever ensam, tillsammans med en partner eller har en stor familj, finns det alternativ som passar er. Genom att välja rätt matkasse kan du spara både tid och pengar, samtidigt som du får upptäcka nya spännande recept och smaker.