Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Enebyberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Enebyberg

Enebyberg är en trevlig del av Danderyds kommun i Stockholms län, känt för sin lugna atmosfär och vackra grönområden. Här finner du småstadskänsla med närhet till både natur och stadens puls, vilket gör det till en attraktiv plats för både barnfamiljer och andra boende. För dig som bor i Enebyberg och vill förenkla din vardag erbjuder vi på Matkassarna.se en tjänst där du enkelt kan hitta matkassar med hemleverans. Vi jämför alla leverantörer som levererar till Enebyberg och ger dig en överblick av betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Här hittar du även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariskt, ekologiskt eller traditionellt innehåll.

hitta din matkasse i Enebyberg

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Före du bestämmer dig, här är några saker att tänka på:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat från din matkasse? Det finns alternativ från några få dagar till hela veckan.
  • Er budget: Matkassar finns i olika prisklasser, så tänk på vad du är villig att betala.
  • Betyg: Titta på leverantörens betyg från tidigare kunder, till exempel på Trustpilot.
  • Antal recept: Önskar du variation eller är några få utvalda rätter per vecka tillräckligt?

Vi på Matkassarna.se strävar efter att göra ditt val enkelt och bekvämt. Ta en titt i vår lista ovan och upptäck vilka matkasseleverantörer som passar just dig och dina behov. Med några enkla klick kan middagen för nästa vecka vara planerad och levererad direkt till din dörr i Enebyberg. Smidigt, enkelt och anpassat för dig!