Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Enhörna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Enhörna

Enhörna är en charmig ort belägen vid Mälarens vatten, strax utanför Södertälje. Med sin vackra natur och skärgårdsmiljö är det en fridfull plats där många njuter av ett lugnare tempo. Att leva i Enhörna betyder att du kanske är van vid att planera dina matinköp, men ibland kan dagarna bli hektiska. Då kan det vara skönt med en matkasse som levereras direkt hem till dörren. För dig som bor i Enhörna finns nu flera alternativ för hemleverans av matkassar, och på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en leverantör som passar just dina behov. Vi erbjuder en överskådlig jämförelse av olika tjänster, där du enkelt kan se betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds.

Välkommen till matkassarna.se

Matkassarna.se är din guide till att hitta den perfekta matkassen. Vi förstår att varje familj har unika behov och därför har vi samlat alla de bästa alternativen på en plats för enkel jämförelse. Just i Enhörna kan det kännas extra bekvämt att få hemlevererad mat direkt till din dörr. På vår webbplats kan du snabbt skaffa dig en överblick och välja en leverantör som matchar din livsstil.

Så gör du det bästa valet av matkasse

Tips innan du beställer:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Sätt en budget som passar för din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet olika recept som ingår, så att du får variation i din matlagning.

Genom att tänka på dessa punkter kan du hitta en matkasse som inte bara sparar tid utan också bidrar till goda och hälsosamma måltider som alla ser fram emot. Besök oss på matkassarna.se för att jämföra och hitta den bästa matkassen för dig och din familj i Enhörna!