Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Enköping

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Enköping

Enköping, ofta känd som Sveriges närmaste stad på grund av sitt centrala läge mellan Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro, erbjuder sina invånare möjligheten att leva ett småstadsliv med närhet till storstadens bekvämligheter. Staden är omgiven av vacker natur och har en rik historia som syns i de många välbevarade byggnadsverken. För de som bor i Enköping och vill förenkla vardagen finns det nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Genom att välja rätt matkasse kan du både spara tid och njuta av varierad och hälsosam mat varje vecka.

Matkassar i Enköping

Vi på matkassarna.se har samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Enköping. På vår hemsida kan du enkelt få en översikt över de alternativ som finns, som inkluderar betyg, prisuppgifter, portionernas storlek, om det finns några rabattkoder tillgängliga och vilka typer av matkassar som erbjuds, så att du kan välja den som passar dig och din familjs behov bäst.

Tips inför beställning av matkasse

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan?: Bestäm hur ofta du vill laga mat hemifrån och välj en kasse därefter.
  • Er budget: Matkassar kommer i olika prisklasser, hitta en som matchar er ekonomi.
  • Företagets omdöme: Leta efter betyg från tidigare kunder, till exempel på Trustpilot, för att se andras erfarenheter.
  • Antal recept: Se till att variationen och antalet rätter per vecka tilltalar er.

När du väljer att beställa en matkasse är det inte bara bekvämt och tidsbesparande, utan det kan också vara ett sätt att upptäcka nya smaker och maträtter. Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra olika alternativ så att du kan hitta den perfekta matkassen för just din livsstil i Enköping.