Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Enskede Gård

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Enskede Gård

Enskede Gård är en charmig del av södra Stockholm som kännetecknas av dess gröna områden och familjevänliga miljö. På gångavstånd hittar man både idylliska parker och närbutiker, vilket skapar en trivsam och praktisk vardag för dess invånare. Om du bor i detta mysiga område och är intresserad av att få matkassar levererade direkt till din dörr, har du kommit rätt. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst till Enskede Gård, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se är här för att underlätta för dig. Genom vår sida kan du få en bra översikt över de matkasseleverantörer som levererar till Enskede Gård. Oavsett om du letar efter rätter som är snabba att tillaga, eller om du söker efter mer inspirerande och experimentella måltider, finns det alternativ som matchar din livsstil. På vår sida visas viktig information som leverantörernas betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariska, ekologiska eller barnvänliga alternativ.

tips innan du beställer

  • Tänk på storleken av din familj: Är ni två, en hel familj eller kanske bara du? Matkassarnas storlek kan variera så det finns alternativ för alla.
  • Antal måltider per vecka: Hur många middagar vill du ha hemlevererade varje vecka? Välj en matkasse som motsvarar ditt behov.
  • Er budget: Matkassar kommer i olika prisklasser, så bestäm vad du är villig att spendera och jämför priser på matkassarna.se.
  • Betyg från andra kunder: Kolla in vad andra människor tycker. Företagets betyg på Trustpilot kan ge en god indikation på kvalitet och service.
  • Variation i recepten: Vill du prova nya rätter varje vecka eller föredrar du klassiska recept? Titta på antalet recept som ingår och hur ofta de uppdateras.