Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Enskede

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Enskede

Enskede är en trivsam stadsdel i södra Stockholm som kombinerar småstadscharm med storstadens fördelar. Här finner man grönskande parker, mysiga bostadsområden och en familjevänlig atmosfär. För den som bor i Enskede och vill förenkla sin vardag genom att slippa planera middagar och handla mat finns det goda möjligheter att beställa matkassar med hemleverans. Genom vår tjänst på matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika leverantörer som levererar till just Enskede.

Så enkelt hittar du din matkasse i Enskede

På matkassarna.se presenterar vi en översiktlig lista där du som bor i Enskede kan hitta matkasseleverantörer med hemleverans. Du får information om olika aspekter som är viktiga när du ska välja leverantör: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuell aktuell rabattkod och de olika typer av matkassar som erbjuds. På så sätt kan du smidigt välja en matkasse som passar just dina behov och din livsstil.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du väljer en matkasse till ditt hem i Enskede, finns det några saker du kan tänka på för att göra ett så bra val som möjligt:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Välj antalet middagar per vecka som passar er familjs rutiner.
  • Anpassa valet av matkasse till er budget.
  • Se över företagets kundomdömen, till exempel betyg på Trustpilot, för att få en bild av kundnöjdheten.
  • Fundera på antalet recept och variationen av maträtter som matkassen erbjuder.

Med dessa tips och matkassarna.se tjänst kommer du att finna den perfekta matkassen som gör din vardag i Enskede både enklare och trevligare. Välkommen att utforska dina alternativ och börja njut av smidig hemleverans av mat redan idag!