Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Enskededalen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Enskededalen

Enskededalen är en trevlig del av södra Stockholm som är känd för sina grönområden och mysiga bostadsområden. Många familjer och personer som bor här uppskattar närheten till naturen och stadens puls. För dem som vill göra sin vardag både enklare och grönare finns nu möjligheten att få matkassar levererade rakt till dörren. Med ett par enkla klick kan du som bor i Enskededalen hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina matpreferenser.

Upptäck hemleverans av matkassar i Enskededalen

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Enskededalen. Vi gör det enkelt för dig att få en överblick av de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du enkelt se pris per portion och vilka rabattkoder som är aktuella för att göra ett så bra val som möjligt för just dig.

Viktiga punkter att tänka på innan du beställer

  • Antalet personer: Hur många är ni som kommer äta av matkassen?
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Hur mycket önskar du spendera på din matkasse?
  • Trustpilot-betyg: Kolla vad andra kunder tycker om leverantören på Trustpilot.
  • Antal recept: Hur många olika recept vill du ha i din matkasse?

Vi har samlat allt du behöver för att göra ett informerat val om vilken matkasse som är bäst för dig och din familj. Bläddra igenom listan ovanför och hitta den perfekta matkassen som förenklar din vardag och låter dig njuta av god och näringsrik mat hemma i Enskededalen.