Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Ervalla

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Ervalla

Ervalla är en trevlig liten ort som ligger i Örebro län. Här trivs människor som uppskattar den lugna atmosfären och den vackra naturen som området erbjuder. Att leva ett mindre stressigt liv betyder dock inte att man måste avstå från de bekvämligheter som staden erbjuder. För de som är intresserade av att förenkla sin vardag och spara tid i köket finns numera möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren i Ervalla. På matkassarna.se erbjuder vi en enkel jämförelsetjänst där du kan hitta olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till hemmet i Ervalla. Vår lista ger dig en överblick över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder samt information om de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du väljer att beställa en matkasse finns det några saker som kan vara bra att fundera på så att matkassen passar just din vardag och dina behov. Här är några användbara tips:

 1. Tänk på antalet personer i hushållet som måltiderna ska räcka till.
 2. Hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska innehålla.
 3. Vilken budget du har för din matkasse.
 4. Se till att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
 5. Varierar antalet recept i matkassen, och passar det ihop med hur ofta du vill laga ny mat?

Genom att tänka på dessa punkter kan du göra ett mer informerat val som passar dina matvanor och livsstil. På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta en matkasse som gör din vardag både enklare och godare!